• Orkaboten slideshow Blackfish 560
  • Orkaboten slideshow foto 1
  • Orkaboten slideshow foto 2
  • Orkaboten slideshow foto 3
Drucken

 

Orka Whale 475

Specificaties Prijslijst

De Orka Whale 475, niet alleen een roofvisboot….


De grotere versie Killer Whale 535 is nu ruim 2 jaar op de markt. Deze inmiddels succesvolle polyester roofvisboot onderscheidt zich door degelijkheid, kwaliteit en is vooral praktisch in gebruik. De ervaring van 35 jaar ontwerpen en bouwen van zeevisboten is ook bruikbaar voor een hele andere tak van visserij: de roofvisserij . De nieuwe lichtere Orka Whale 475 kan het zeker opnemen tegen zijn grotere broer . Uiteraard is deze Orka Whale in eerste plaats geschikt voor de wedstrijdvisser maar ook zeker geschikt voor de recreatieve sportvisser; is het prachtig weer dan kunt u heerlijk toervaren met het gezin, zelfs waterskieën is prima te doen achter deze zeer vriendelijke, sportieve en snelle Killer Whale.

Lees hier ook: Eerste Orka Whale 475 naar Duitsland", klik hier

 

 

img 2609 640x427

 


Indeling
De boot heeft een ruim voordek om te vissen. Hieronder bevindt zich een groot hengelruim (8 hengels , lengte ruim 2 mtr.) en er is plaats voor de meerdere accu’s. Zelfs een vaste benzinetank kan hier ingebouwd worden.(optioneel). Verder is nog een apart bergruimte aanwezig. De luiken zijn waterdicht afgesloten. Een grote kuip in het midden en een leefbun van ca. 90 ltr. bevinden zich onder de achterbank. De boot is prima geschikt voor 3 vissers.


kw hengelkast klein 

Antislip
Standaard zijn de dekken van polyester antislip. Degelijk, praktisch en makkelijk in onderhoud. Gebruikers die hier voor gekozen hebben, zijn zeer tevreden over deze oplossing . Kiest u liever voor een rotvast tapijt dan kan dat natuurlijk ook.


Gewicht
De Orka Whale is bijna helemaal van kunststof gebouwd. Zeker in combinatie met het geperste blokjesschuim (quegecell) wordt een stijf en compact schip gemaakt. Deze materialen zijn licht en ijzersterk! De boot weegt in Tiller uitvoering nog géén 300 kg! Voordeel van deze uitvoering is dan ook dat de boot volledig uitgerust achter een middenklasse auto vervoerd kan worden met een ongeremde trailer.


Varen
De boot planeert al bij 25 pk. De snelheden bedragen ca. één km per pk. Dus een 40 pk is ong. 46 km /uur. De boort vaart zuinig door zijn juiste rompvorm. Overkomend buiswater gebeurt niet bij de Orka Whale. Een droog varende boot heet dat.

img 2594 640x427  mg 0223 640x427


 
Duurzaamheid
Wij spreken van een duurzaam product. Praktisch al onze geleverde zeevisboten in de afgelopen 35 jaar zijn nog in gebruik. Een Killer Whale moet dan ook soepel 40 jaar meekunnen.


Zuinig
Vooral de scherpe boeg met sprayliners zorgen voor een comfortabel en zuinig vaargedrag, zelfs op ruwer water.

 

Vaarplezier

Een Orka Whale, “een garantie voor vele jaren vis- en vaarplezier”!

M
eer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of per email contact opnemen.
Klik hier voor uitvoeringen en prijslijst