Wist u dat u bij Orkaboten nu gratis uw fishfinder kan laten inbouwen en installeren. Door de jaren heen hebben wij bijna alle type fishfinders voorbij zien komen en willen onze klanten graag deze service bieden.

Besteld u uw fishfinders via ons dan installeren wij deze gratis voor u.

Niet zelf bezig hoeven zijn met het risico dat de schermen toch niet werken of dat iets kapot gaat? Wij installeren alles zelf en lopen met u de belangrijkste functies na.

Mocht u meer willen weten over wat er op de markt is of heeft u simpelweg vragen over deze actie? Stuur ons gerust een mailtje of geef ons een belletje.

email.jpginfo@orkaboten.nl

telefoontje 0174-384823

(Klik op de logo’s voor meer informatie over deze producten)cropped-humminbird.jpgGarmin-Marine-Electronicslowrance


0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: