Riptide Ulterra op een Zeevisboot

Een Orka 535 die inmiddels 35 jaar oud is hebben we mogen uitvoeren met een MK Riptide Ulterra 36V. Het zeevissen zit toch in ons hart en we worden er altijd gelukkig van om een 35 jaar oude Orka weer op te knappen en te upgraden.
Het enthousiasme om te gaan zeebaarzen neemt weer toe merken wij aan onze klanten en de drukte in de Nieuwe Waterweg. Wat is er nou leuker om in de gesloten tijd het zoute water op te gaan op zoek naar deze verschrikkelijk sterke vis.

35 jaar geleden liet Ben zijn 535 bouwen en nog steeds ziet deze boot eruit als nieuw. Polyester vergaat niet en wanneer alles bijgehouden wordt gaat dit product een leven lang mee. De vraag van Ben was of wij een boegmotor wilde monteren die zoutwaterbestendig was, sterkt genoeg, volautomatische en makkelijk te bedienen.

Inmiddels levert Batterylabs accu’s van 36V. Dus geen zware loodaccu’s meer in de punt maar 1 lichte lithium accu.
Verder brachten wij een rvs plaat in de boot aan om ervoor te zorgen dat de Ulterra stevig genoeg gemonteerd kon worden aan de boot.

Heel veel plezier met je MK Ulterra en Lithium accu’s Ben en nog vele jaren met deze top combinatie.

Categorie├źn: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate ┬╗
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: