Zaterdag 2 september stond onderstreept in de agenda. De dag dat onze jaarlijkse proefvaartdag weer plaastvond. Zoals de vorige 3 edities was ook deze dag weer volledig volgeboekt en beloofde het een drukke gezellige dag te worden.

De voorgaande edities kwamen we altijd goed weg met het weer en ook nu waren de weer goden ons goedgezind. Met in de ochtend dichte mist die gelukkig snel optrok beloofde het ook nu weer een prachtige dag te worden.

Ook nu konden wij weer geïnteresseerde uit alle windhoeken van Nederland en België verwelkomen. 

Net als voorgaande jaren werd er mee gevaren met de trotse eigenaren van hun eigen Orka roofvisboot. Zo werd er uitgelegd waarom zij voor een bepaald type Orka hebben gekozen en voor welke viswateren zij hun boten inzetten.

Helaas hadden we net als voorgaande jaren te maken met “no shows” maar ook dit werd mooi ingevuld. Sporadische kwamen er geïnteresseerde aanwaaien die hoorde van onze proefvaart en werd zo dat ene lege plekje alsnog opgevuld.

Inmiddels zijn de 1e boten besteld doormiddel van de ervaringen die zijn opgedaan op deze proefvaartdag. We mogen dus weer spreken van een zeer succesvolle proefvaartdag editie 6 inmiddels al.

Hieronder een kleine compilatie van afgelopen weekend. 
“Lets keep building”.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: