Het kleinste model uit de Orka branche. Inmiddels een veel geziene boot op de Nederlandse en Belgische wateren.

Wanneer u de indeling van deze kleine alleskunner ziet zult u zich verbazen over de hoeveelheid visruimte. Met een werpplatform van maar liefst 2.10 m kunt u zich daar makkelijk bewegen. Dit in combinatie met de verhoogde boeg zult u zich zelfs met ruiger weer op uw gemak voelen.

Onder het werpplateau bevindt zich een gescheiden accu en hengelbak. In de hengelkokers passen maar liefst 6 hengels van 2.20 m. Zo kunt u altijd uw gewenste hengel meenemen.

Het onderwaterschip is uitgevoerd met een kleine kiel en geïntegreerde trimflaps. De kiel zorgt ervoor dat de boot koersvast blijft en dat hij geleidelijk aan drift.
Door de geïntegreerde trimflaps komt deze boot ook met een lichtere motor ( denk hierbij aan een 15 pk) makkelijk in plane.

Zo is deze boot zeer eenvoudig te varen met een 15 PK. Met deze zeer lichte uitvoering behaalt de boot een topsnelheid van 28 Km/u

Kortom: De Orka Whale 475 de kleine compacte alleskunner

Specificaties

Lengte romp4.75 meter
Breedte romp1.95 meter
Diepgang12 centimeter
Gewicht tiller uitvoering285 Kilogram
Vaste r.v.s. tank (optioneel)45 liter
Hengel opbergvak6 stuk
Min. 15 (beladen)28 km/u
Max. 60 pk (beladen)55 km/u
CertificeringC of D
*5 jaar garantie op polyester constructies.Indien de boot wordt uitgevoerd met meer dan 50 pk, dan dienen de compartimenten en dubbele bodem door ons te zijn opgeschuimd.

Uw boot verder aankleden? Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over elk onderdeel.

Recensie Tom Isenborgs

Qua prijs kwaliteit bestaat er geen betere boten bouwer dan Orka boten.

Recensie Arnold de Reus

Sinds 3 jaar ben ik in bezit van een zwarte 475 met console en een 50pk Yamaha. Ondanks dat het de kleinste boot is van de Orka familie voldoet deze boot aan mijn verwachtingen. De voornaamste reden dat ik voor de 475 heb gekozen is omdat ik een garage van 5,7 bij 3,6 meter is en de boot er net past. Anders had ik misschien toch voor een 500 gekozen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: