Orka Whale 475

Het kleinste model uit de Orka branche. Inmiddels een veel geziene boot op de Nederlandse en Belgische wateren.

Wanneer u de indeling van deze kleine alleskunner ziet zult u zich verbazen over de hoeveelheid visruimte. Met een werpplatform van maar liefst 2.10 m kunt u zich daar makkelijk bewegen. Dit in combinatie met de verhoogde boeg zult u zich zelfs met ruiger weer op uw gemak voelen.

Onder het werpplateau bevindt zich een gescheiden accu en hengelbak. In de hengelkokers passen maar liefst 6 hengels van 2.20 m. Zo kunt u altijd uw gewenste hengel meenemen.

Het onderwaterschip is uitgevoerd met een kleine kiel en geïntegreerde trimflaps. De kiel zorgt ervoor dat de boot koersvast blijft en dat hij geleidelijk aan drift.
Door de geïntegreerde trimflaps komt deze boot ook met een lichtere motor ( denk hierbij aan een 15 pk) makkelijk in plane.

Zo is deze boot zeer eenvoudig te varen met een 15 PK. Met deze zeer lichte uitvoering behaalt de boot een topsnelheid van 28 Km/u

Kortom: De Orka Whale 475 de kleine compacte alleskunner


Lengte romp 4.75 meter
Breedte romp 1.95 meter
Diepgang 12 centimeter
Gewicht tiller uitvoering 285 Kilogram
Vaste r.v.s. tank (optioneel) 45 liter
Hengel opbergvak 6 stuk
Min. 15 (beladen) 28 km/u
Max. 60 pk (beladen) 55 km/u
Certificering C

*5 jaar garantie op polyester constructies.Indien de boot wordt uitgevoerd met meer dan 50 pk, dan dienen de compartimenten en dubbele bodem door ons te zijn opgeschuimd.

 

Wij hebben net als onze collega bedrijven besloten niet meer de nieuwprijzen te vermelden. Voor u als klant kunt u gerichter informeren naar een actie, demo type of gebruikte boot met toebehoren.

Wij maken graag voor u een prijs op maat.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: