Wilt u een nieuwe Orka boot zakelijk aanschaffen, maar heeft u niet direct de financiële middelen beschikbaar? Wij hebben voor u Orka Boten Lease ontwikkelt op basis van Financial Lease.

Financiële Lease
Financiële lease, ofwel on-balance lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming het object op de balans mag activeren en afschrijven (economisch eigenaar). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van een object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming na het voldoen van een symbolische koopoptie het juridisch eigendom van de bank.

Leasen is een slimme manier om uw nieuwe boot te financieren
Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.
Het grote voordeel van leasing is dat uw liquiditeitspositie intact blijft voor uw kernactiviteiten. Kortom: Orka Boten Lease is een slimme manier om de aanschaf te realiseren.

De belangrijkste voordelen van Lease zijn:
• 100% financiering van het investeringsbedrag;
• Geen eigen (hoge) investeringskosten;
• Liquiditeitspositie blijft intact;
• Biedt financiële ruimte om te ondernemen;
• In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk;
• Geeft mogelijk fiscale voordelen;
• Eenvoudig en snel geregeld.

U heeft interesse in ons Leaseplan?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag alle voordelen van Financial Lease en uiteraard ook Operational Lease uit.

Bel direct met onze financiële adviseurs op 023 539 5926 of ga naar onderstaande button en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: