De Blackfish 500 console mag zich inmiddels als gevestigde roofvisboot benoemen. In Nederland en bij onze zuiderburen wordt deze boot steeds meer gezien.

Deze 5 meter console boot heeft snel “naam” gemaakt op de Nederlandse wateren en dat is niet onopgemerkt gebleven over de grens. Met zijn hoge vrijboord en goed verdeelde gewicht mag dit met recht een van de best varende boten van zijn lengte op de Nederlandse markt gezien worden.

Door zijn lage zwaartepunt en dit in combinatie met een kiel beschikt deze boot over uitstekende vaar en drift eigenschappen.

De console heeft in deze uitvoering meerdere pluspunten.

  • Comfort tijdens het varen
  • Een overzichtelijk en strak uitgevoerd dashboard

Met maar liefst 7 opbergvakken en een vaste inbouwtank is dit model van alle gemakken voorzien. Naast de console bevindt zich een opbergvak van maar liefst 345 liter.
In dit opbergvak is een accu plateau geïnstalleerd waar makkelijk 3 accu’s en een lader geplaatst kan worden.

Aan de bakboordzijde is een hengel opbergvak geplaatst voor maar liefst 8 hengels tot 2.40 m. Deze hengel bak is zo ontworpen dat alles overzichtelijk blijft en je makkelijk de hengel van keus kan pakken zonder alles eruit te hoeven halen.

Ook wordt bij de toernooien zoals de Predator tour Zweden al gebruik gemaakt van dit sportieve en zeer stabiele model van Orka boten. Zo wist Roy van Streels al eens de 2e plek te bemachtigen met zijn Orka.

Kortom: De Orka Blackfish 500 is More than Gamefishing.

Video afspelen

Specificaties

Lengte romp5 meter
Breedte romp2.05 meter
Diepgang15 centimeter
Gewicht console uitvoering360 Kilogram
Vaste r.v.s. tank (optioneel)45 liter
Min. 30 pk (beladen)26 km/u
60 pk (beladen)50 km/u
Max. 80PK (beladen)63 km/u
Certificering

D

*5 jaar garantie op polyester constructies.Indien de boot wordt uitgevoerd met meer dan 50 pk, dan dienen de compartimenten en dubbele bodem door ons te zijn opgeschuimd.

Uw boot verder aankleden? Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over elk onderdeel.

Recensie Nikaj en Senne

Ik ben via Rob Kraaijeveld getipt om eens bij jullie te gaan kijken als ik interesse in een visboot zou hebben. De sluizen bij Hellevoetsluis zouden immers open gaan en mogelijk zoutwater brengen.

Recensie Sam van Gentevoort

Boven verwachting! Het is een erg stabiele boot die nauwkeurig luistert. Met name de stabiliteit en koersvastheid met minder weer spreekt me erg aan.

Recensie Arno en Petra

Op de Hengelsportbeurs in Utrecht, hier was nog geen boot type voor ons aanwezig. Hierna zijn we wezen kijken naar een aluminium boot maar onze voorkeur was polyester. Via via hoorde we dat er een console boot van 5 meter was ontwikkeld. We zijn op de bonnefooi naar Hoek van Holland gereden en inderdaad lag daar al een Blackfish 500 te pronken………… Verkocht!!!!

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: