We create your reality

[metaslider id=”760″]

1. Orkaboten biedt polyester roofvisboten te koop aan.

Door inmiddels 40 jaar ervaring te hebben in het bouwen en produceren van polyester boten hebben wij inmiddels een brede lijn roofvisboten opgebouwd. Voor iedere roofvisser en boot liefhebber hebben wij een boot die voldoet aan uw wensen.

2. Een polyester boot kopen bij Orkaboten??Hier krijgt u geen spijt van.

Dat er weinig aanbiedingen zijn op de 2e hands markt spreekt voor zich. De eerst gebouwde en uitgeleverde Orka boten varen nog steeds. Door het gebruik van hoogwaardig polyester en een goede romp constructie zijn niet alleen de vaareigenschappen meer dan goed maar zorgt dit er ook voor dat de romp een hele lange tijd meegaat.

3. Waarom u kiest voor een roofvisboot van Orkaboten

Door de 40 jaar ervaring die wij hebben in het ontwerpen, installeren en afbouwen van meer dan 800 zeevisboten hebben wij al deze ervaring mee genomen in onze roofvisboten. Zo hebben wij niet gekozen om onze boten een diep V boeg te geven maar een halve diep V boeg. Dit zorgt ervoor dat al onze modellen zeer stabiel zijn en nog steeds goed door de golven heen snijden.

Wij beschouwen polyester als het ultieme materiaal om visboten in Nederland te bouwen. Door onze steeds zouter wordende wateren maken ook steeds meer vissers de overstap van aluminium naar polyester.

  • polyester is net zo zwaar al dan niet lichter dan aluminium
  • onderhoudsvrij product
  • schade is goed te repareren
  • eventuele aanpassingen kunnen eenvoudig worden gedaan
  • door hoogwaardige gelcoat ( kleur op de romp) te gebruiken blijft deze lange tijd kleur vast

4. Ook voor reparatie en onderhoud bent u bij Orkaboten aan het juiste adres.

Waar wij in het verleden deze service niet of nauwelijks konden leveren kunnen wij u ook deze service nu aanbieden.
Het aantal boot bezitters in Nederland neemt nog steeds toe. Maar niet iedereen heeft de kennis in huis om zelf een reparatie of onderhoud aan zijn boot en of motor te verrichten.
Wij nemen u graag deze zorg uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of per email https://orkaboten.nl/contact/  en wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

Wij hopen u snel bij ons in Hoek van Holland te mogen verwelkomen.

Tot ziens bij

Orkaboten

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×