Het beste van het beste, maar dan nog net iets beter.

Geen loodzware accu’s meer in de boot die heel veel ruimte innemen en ook nog eens erg gevoelig zijn.  Batterylabs heeft het dan ook goed voor elkaar met zijn serie aan accu’s die nu bij ons verkrijgbaar zijn.

Wat nou als je met 1 accu onbezorgd 2 dagen kan vissen op je fronttroller.
Met een 24 V en 84 Ah heeft batterylabs het dan toch voor elkaar. Op dit moment bestaat er geen accu op de Europese markt met zo veel energie dichtheid.

Dit type accu is speciaal ontworpen voor elektrisch varen en de hengelsport. Vanaf de basis is dit product ontworpen voor zijn doel, dit zie je aan de buitenkant direct terug aan de robuuste behuizing met stevige rubber randen, die tevens goed grip geven aan het product. De verzonken accupolen (M5) en handige indicator maken het ontwerp af.

 

Ook voor de laders is batterylabs een stap verder gegaan. Geen grote oplaadblokken meer maar ook nu weer een compact geheel.

Wilt u meer weten over deze accu’s en hun hele aantrekkelijke prijskaartje neem dan contact met ons op en we geven u graag verdere informatie.

  • 12V 50Ah LFP
  • 12V 70Ah LFP
  • 12V 10A LFP oplader

 

  • 24V 62.4Ah Li-ion
  • 24V 84Ah Li-ion accu
  • 24V 10A Li-ion oplader

 

Klik op de accu voor een verslag over het gebruik van deze top accu’s.
Klik op het prijskaartje om de prijzen te zien van de verschillende accu’s.

 

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: