Het beste van het beste, maar dan nog net iets beter.

Geen loodzware accu’s meer in de boot die heel veel ruimte innemen en ook nog eens erg gevoelig zijn.  Batterylabs heeft het dan ook goed voor elkaar met zijn serie aan accu’s die nu bij ons verkrijgbaar zijn.

Wat nou als je met 1 accu onbezorgd 2 dagen kan vissen op je fronttroller.
Met een 24 V en 84 Ah heeft batterylabs het dan toch voor elkaar. Op dit moment bestaat er geen accu op de Europese markt met zo veel energie dichtheid.

Dit type accu is speciaal ontworpen voor elektrisch varen en de hengelsport. Vanaf de basis is dit product ontworpen voor zijn doel, dit zie je aan de buitenkant direct terug aan de robuuste behuizing met stevige rubber randen, die tevens goed grip geven aan het product. De verzonken accupolen (M5) en handige indicator maken het ontwerp af.

 

Ook voor de laders is batterylabs een stap verder gegaan. Geen grote oplaadblokken meer maar ook nu weer een compact geheel.

Wilt u meer weten over deze accu’s en hun hele aantrekkelijke prijskaartje neem dan contact met ons op en we geven u graag verdere informatie.

  • 12V 50Ah LFP
  • 12V 70Ah LFP
  • 12V 10A LFP oplader

 

  • 24V 62.4Ah Li-ion
  • 24V 84Ah Li-ion accu
  • 24V 10A Li-ion oplader

 

Klik op de accu voor een verslag over het gebruik van deze top accu’s.
Klik op het prijskaartje om de prijzen te zien van de verschillende accu’s.

 

Orka proefvaartdag 2022

Heb jij de afgelopen jaren gemist, maar wekt een Orka boot nog steeds je interesse? Wil jij nog iets meer informatie en de modellen goed bekijken? Ben jij al zeker dat je een Orka vaarder wilt worden, maar twijfel je nog over het model wat bij jou past? Dan is dit je kans! Alle modellen liggen deze dag in het water, klaar om getest te worden.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: