De Blackfish 500 tiller begint steeds meer voet aan de grond te krijgen op de Nederlandse wateren. Deze 5 meter tiller uitvoering is het nieuwste model dat ontwikkelt en ontworpen is door Orka boten.

Waar dit model al in console uitvoering leverbaar is werd de vraag naar een stabiele, licht trailerbare tiller boot steeds groter. Waar er aan het onderwaterschip geen aanpassingen zijn gedaan, is er aan de indeling een hoop aangepast.

Deze tiller uitvoering heeft maar liefst 9 opbergvakken waarvan er 2 kunnen functioneren als hengel opbergvakken. De boot is er op gemaakt dat hij naar ieders wens is in te delen. Zo bestaat de mogelijkheid om een vaste tank te laten installeren maar ook voor een losse tank is meer dan genoeg ruimte.

Ook bevinden zich er in deze boot maar liefst 2 hengel opbergvakken. Hier kunt u hengels in kwijt van maar liefst 2.40 m. Ook bestaat er de keuze deze hengel bakken te verlichten zodat u ook in de donkere dagen goed zicht heeft in de bakken.

Wat de sportvissers vooral aanspreken over deze boot is dat er geen onnodige obstakels zijn. Er is een heuse “walkaround” gecreëerd. Dit geeft weer het voordeel dat er gemakkelijk met 3 man gevist kan worden.

Kortom: De Orka Blackfish 500 is More than Gamefishing.

 

Wilt u zelf ervaren hoe een Blackfish 500 Tiller vaart, en hoe de boot zich in de praktijk houdt?
Via onderstaande knop komt u op de website van Eric Stobbe die gids dagen organiseert met zijn Blackfish 500 Tiller.

Video afspelen

Specificaties

Lengte romp5 meter
Breedte romp2.05 meter
Diepgang15 centimeter
Gewicht Tiller uitvoering320 Kilogram
r.v.s. tank (optioneel)45 liter
Losse benzine tank25 liter
Hengel opbergvak12 stuks
Min. 30 pk (beladen) 26 km/u
Max. 60 pk (beladen) 52 km/u
 Certificering D

*5 jaar garantie op polyester constructies.Indien de boot wordt uitgevoerd met meer dan 50 pk, dan dienen de compartimenten en dubbele bodem door ons te zijn opgeschuimd.

Uw boot verder aankleden? Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over elk onderdeel.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: