Minn Kota motors een "must have"op elke Orka boot

Minn Kota is de marktleider in elektromotoren voor vis en andere boten. De trollingmotor van Minn Kota, zoals deze elektromotor ook wordt genoemd, zag in 1934 het levenslicht. De ervaring en kwaliteit van Minn Kota zijn ongeëvenaard. Met het ruime assortiment aan motoren is er voor elke boot een passende elektromotor beschikbaar. Zoetwater en zoutwater, boeg- en spiegelmontage, van rubberboot tot pontonboot. Een elektromotor van Minn Kota is de juiste keuze.

De reden dat wij bij Orka boten achter dit product staan is omdat net als onze boten ook deze motoren goed tegen het zoute water bestand zijn. Geen last meer hebben van een gesloten visseizoen op het binnenwater? Met onze polyester boten in combinatie met de zoutwater modellen van Minn Kota kan je altijd zee op zelfs in de gesloten tijd op het binnenwater.

Natuurlijk zijn er verschillende opties mogelijk als het gaat om het aanschaffen van een elektro motor van minn kota. Wilt u meer informatie over welke mogelijkheden er zijn of welke motor het beste op uw boot past? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op en wij geven u graag de informatie die u nodig heeft.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d