De Killer Whale 535 ofwel de KWX was de eerste uit de lijn roofvisboten van Orka.
Waar deze boot voorheen vooral naar België werd geëxporteerd varen er inmiddels heel wat rond op de Nederlandse wateren.
Dit model roofvisboot is de enige in de lijn die is uitgevoerd met 2 strakke consoles. Het gehele bovendek is gebouwd uit 1 mal wat ervoor zorgt dat hij erg strakke lijnen heeft in combinatie met de consoles.

Bij dit model is de hengel opbergvak in het midden van de boot geplaatst wat ervoor zorgt dat de visser snel en gemakkelijk bij zijn hengel van keuze kan.

Het achterdek is zo ingericht dat alles gemakkelijk en overzichtelijk opgeborgen kan worden. Aan de stuurboordzijde van het achterdek bevindt zich dan ook de visbun van maar liefst 49 Liter.

Met zijn scherpe boeg en breede achterschip kom je ook met ruiger weer veilig op de plaats van bestemming. Door zijn uitgekiende onderwaterschip beschikt ook de KWX over top “drift” eigenschappen.

De KWX: “De sportieve alleskunner”

SpecificatiesLengte romp
5.35 meter
Breedte romp2.10 meter
Diepgang20 centimeter
Gewicht console uitvoering400 Kilogram
R.v.s. inbouwtank60 liter
Hengel opbergvak9 stuks
Min. 40 pk (beladen) 39 km/u
70 pk (beladen)59 km/u
90 pk (beladen) 75 km/u
 Certificering D
*5 jaar garantie op polyester constructies.

Uw boot verder aankleden? Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over elk onderdeel.

Recensie John Englebert

Ik heb voor een Orkaboot gekozen omdat deze van polyester is gemaakt en ik geen problemen wilde krijgen met van aluminium vervaardigde boten waar nog weleens gelaste en gepopnagelde naden gaan lekken.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d