Onderhoud en Reparaties

Polyester boten, buitenboordmotoren en boot trailers. Al deze zaken kunnen bij ons voor aanpassingen en/of onderhoud worden aangeboden.

Gezien onze ervaring, de ontwikkeling en de bouw van polyester boten is het uitvoeren van reparaties en onderhoud bij ons in goede handen.

Ook polyester boten in oudere staat kunnen door wat slimme aanpassingen weer een lange tijd mee. Het inbrengen van hardschuim is zo’n voorbeeld, waarbij stevigheid en veiligheid worden gerealiseerd.

Ook voor buitenboordmotoren onderhoud kunt u bij ons terecht.

Trailer onderhoud en -aanpassingen, zowel staal als roestvast staal. Ook dat wordt bij ons in eigen werkplaats uitgevoerd.

Het vervangen van kielrollen of het plaatsen van een elektrische lier… U zegt het maar!

Dit alles proberen wij tegen zo schappelijk mogelijke prijzen uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie.

Reparaties:

Het repareren van polyester boten doen wij al ca. 30 jaar. Niets is eigenlijk te gek met dit mooie materiaal. Tegenwoordig doen wij ook veel renovaties aan vooral oudere boten.

Het wederom in kleur brengen is vaak de kroon op het werk. De lakken die wij gebruiken zijn double coat materialen. Deze zijn hard en kleurvast.

Het opschuimen van luchtkamers e.d. doen wij ook. Met dit speciaal voor de botenindustrie ontwikkelde hardschuim kunnen boten wel tientallen jaren langer mee. Ditzelfde schuim passen wij ook toe in onze nieuwbouwboten.

Ook andere merken boten schuimen wij, en dat met verrassende resultaten. Voordelen zijn sterkte, compactheid, voorkomt doortrillen (resonantie) en maakt de boot, indien voldoende aangebracht, onzinkbaar.
Boten die met veel bijgeluiden door de holle kasten en wanden over de golven varen zijn na dit ingebrachte hardschuim volwaardig te gebruiken als zeeboot.

Wij geven vrijblijvend advies en kunnen materialen zoals glasmat en polyesterhars e.d. aanleveren.
Inspecties of adviezen zijn mogelijk, ook onder toezicht van verzekeringsmaatschappijen.
Tevens is een vrijblijvende offerte altijd mogelijk.

Translate ยป
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: