1.  Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik ben via Rob Kraaijeveld getipt om eens bij jullie te gaan kijken als ik interesse in een visboot zou hebben. De sluizen bij Hellevoetsluis zouden immers open gaan en mogelijk zoutwater brengen.

2.   Welke type boot heb je, bevalt de boot en voldoet deze aan de verwachtingen?Ben in het bezit van een Blackfish 500 en de boot presteert boven verwachting.

3.   Hoe zijn met name de stabiliteit en drifteigenschappen van de boot?
We vissen veel op het Haringvliet en woon in Hellevoetsluis vlak bij zee. Is groot water met regelmatig wel wat wind. Dan moet je een stabiele boot hebben tijdens het varen en vissen. De drifteigenschappen zijn erg goed.

4.   Hoe wordt het polyester als materiaal ervaren?
Polyester is gewoon goed. Hier en daar op de hoekjes wel wat kwetsbaar, hier kom ik nog een keer voor terug en neem op korte termijn contact op met Kees.

5.   Wat is hoofdzakelijk het visgebied en kan je wat meer beschrijven wat je met de boot hebt meegemaakt
Zoals eerder genoemd woon ik in Hellevoetsluis aan het Haringvliet waar het echt wel tekeer kan gaan op het water. Is groot water en varen soms ook grote afstanden. Vandaaruit kunnen we ook zo de noordzee op wat we ook graag doen. Er loeren altijd verrassingen op groot water, wind, stroming of golven hoort allemaal bij! Dan ben je echt wel blij met een Orka die gewoonweg top presteert. Hier komt de ervaring en jullie geschiedenis van het maken van goede boten duidelijk naar voren. De manier waarop de boot door de golven heen snijdt is subliem!

6.   Wat is momenteel je leukste (vis)ervaring met de boot?
Ik vis met mijn zoontje van 13jaar die er helemaal verslaafd aan is en mij weer besmet heeft met het visvirus. Dat ik dit met mijn kind mag doen is fantastisch! Elke vis op de boot blijft mooi en we zijn zeker verwend afgelopen jaar. Van mooie snoekbaarzen, baarzen, snoeken tot prachtige zeebaarzen. 1 Vis sprong er dit jaar uit en dat was een snoek van 132cm, waar gelijk iedereen van alles van moest weten!

7.   Welk merk trailer heb je en wat zijn je ervaringen hiermee?
Ik heb een Pega 1350 en bevalt prima, lekker degelijk.

8. Hoe wordt de prijs/kwaliteit ervaren?
De prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed.

Tevens hebben wij onze klanten gevraagd verbeter punten op de schrijven zodat wij ons kunnen blijven doorontwikkelen als het gaat om de ultieme roofvisboot.

Verbeter punten die wij tegenkwamen waren niet altijd goed sluitende luiken en eventuele lijmresten. Inmiddels hebben wij een aanpassing gedaan aan onze mallen zodat de afwatering beter is en de luiken beter sluiten.

 

 

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: