De Killer Whale 535 ofwel de KWX was de eerste uit de lijn roofvisboten van Orka.
Waar deze boot voorheen vooral naar België werd geëxporteerd varen er inmiddels heel wat rond op de Nederlandse wateren.
Dit model roofvisboot is de enige in de lijn die is uitgevoerd met 2 strakke consoles. Het gehele bovendek is gebouwd uit 1 mal wat ervoor zorgt dat hij erg strakke lijnen heeft in combinatie met de consoles.

Bij dit model is de hengel opbergvak in het midden van de boot geplaatst wat ervoor zorgt dat de visser snel en gemakkelijk bij zijn hengel van keuze kan.

Het achterdek is zo ingericht dat alles gemakkelijk en overzichtelijk opgeborgen kan worden. Aan de stuurboordzijde van het achterdek bevindt zich dan ook de visbun van maar liefst 49 Liter.

Met zijn scherpe boeg en breede achterschip kom je ook met ruiger weer veilig op de plaats van bestemming. Door zijn uitgekiende onderwaterschip beschikt ook de KWX over top “drift” eigenschappen.

De KWX: “De sportieve alleskunner”

Specificaties

Lengte romp
5.35 meter
Breedte romp 2.10 meter
Diepgang 20 centimeter
Gewicht console uitvoering 400 Kilogram
R.v.s. inbouwtank 60 liter
Hengel opbergvak 9 stuks
Min. 40 pk (beladen)  39 km/u
70 pk (beladen) 59 km/u
90 pk (beladen)  75 km/u
 Certificering  D

*5 jaar garantie op polyester constructies. Indien de boot wordt uitgevoerd met meer dan 50 pk, dan dienen de compartimenten en dubbele bodem door ons te zijn opgeschuimd.

Wij hebben net als onze collega bedrijven besloten niet meer de nieuwprijzen te vermelden. Voor u als klant kunt u gerichter informeren naar een actie, demo type of gebruikte boot met toebehoren.

Wij maken graag voor u een prijs op maat.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: