April
De maand april was een hele drukke maand voor ons. Met het uitleveren van 4 verschillende modellen hebben wij elke week een boot weten uit te leveren. Van een Orka Whale 475 tot een Blackfish 560.
Wij streven er naar om een zo hoog mogelijke service te verlenen en hopen dit in de toekomst verder te verbeteren.
Verder werd ook deze maand de eerste 500 tiller naar Frankrijk geleverd en waar volgende maand zeker de 2e volgt die al in aanbouw is.
Ook was er deze maand de Predatour in Zweden . Roy van harte gefeliciteerd met je 2e plek in je Blackfish 500 fantastisch gedaan!!!
Wist u dat wij al ca. 30 jaar ervaring hebben in het onderhoud of reparatie van polyester , afstellen van trailers en of aanpassingen doen aan uw boot.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen via info@orkaboten.nl


Tot snel.
Het Orka boten team

cropped-orka-small.jpg

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: