Of dit vaker voor gaat komen mogen we alleen maar hopen en zijn dan ook mega trots dat we deze week maar liefst 3 boten hebben mogen afleveren.

Zo mochten wij maandag morgen een Blackfish 500 competition afleveren aan Maritiem centrum Rijnzicht. In de middag mochten we alweer een Blackfish 560 afleveren geheel geïnstalleerd met een minn kota terrova en 3 helix 10 g3 schermen. Wij mogen alleen maar hopen dat de klant net zo trots op zijn boot is als wij zijn op ons geleverde product!!

Ook mochten wij deze week een Duitse dealer verwelkomen die onze roofvisboten op de Duitse markt gaat brengen. En nu maar hopen dat onze ooster buren net zo enthousiast over onze producten zijn als de roofvissers in ons eigen kikkerlandje.

http://www.rockfishing.de/

Gelukkig was de week nog niet voorbij en hebben wij op zaterdag een prachtige Orka Whale 475 met Minn Kota riptide, Helix 10 g3  en 20 Pk honda ook geheel door ons geïnstalleerd mogen afleveren. Het is echt een prachtig schip geworden die gezien mag worden op onze Nederlandse wateren.

Nu even genieten van een dagje weekend en dan volgende week een geheel zwarte Blackfish 500 console afleveren in Frankrijk.

Fijn weekend!

[metaslider id=”1445″]

 

 

 

 


0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: