De eerste Blackfish 500 onderweg naar Frankrijk.
Met een strakke deadline zonder een dag speling is het weer gelukt. Een schitterend product afleveren in Frankrijk waar ze zeker trots op mogen zijn.

Ook bij deze boot kwamen weer bijzondere wensen naar boven. Waar wij hier in Nederland genoegen nemen met een kleine visbun zijn in Frankrijk altijd nog de wensen naar een grote visbun. Voor ons weer een nieuwe uitdaging om aan deze eisen te voldoen. Met enige aanpassingen aan het achterschip een prachtig eind resultaat.

Zo kunnen wij onze klanten in de toekomst weer een extra mogelijkheid bieden mocht de wens naar een grote bun er zijn.

Laat ons weten wat je van dit model vindt!!!

Fijn weekend!

[metaslider id=”1472″]

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: