De bouw van een van onze meest populaire modellen. De Blackfish 500 Tiller is nu zo’n 2 jaar op de markt en wordt steeds populairder onder het roofvispubliek.

Met zijn vele opbergvakken en maar liefst 2 hengelbakken aan weerszijde is hij zeer intrek bij de meest fanatieke roofvisser. Makkelijk trailer baar  goede vaareigenschappen en subliem om mee te driften.

Net als al zijn voorgangers is ook deze Blackfish meer dan geschikt voor het ruwere water. Veiligheid, stabiliteit en goede vaareigenschappen staan bij ons hoog in het vaandel.

Op het moment zijn wij bij Orkaboten vergevorderd met de bouw van een nieuwe Blackfish 500 Tiller met kobalt blauwe romp en 60 Pk Honda.

Wilt u met eigen ogen zien hoe wij onze roofvisboten opbouwen en welke materialen wij hiervoor gebruiken? Kom snel eens langs en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wist u dat wij deze zondag 5 mei ook aanwezig op de Fauna Hengelsportbeurs?
Check onze event kalander om up to date te blijven!!

eventkalender.jpg

Tot snel bij Orkaboten

image00000029

eventkalender.jpg

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: