Het volgende lid van de Orka familie mogen verwelkomen deze week.

Ook nu weer een complete set mogen leveren. Pega trailer, 50 Pk Yamaha, Minn Kota fronttroller, 2x humminbird fishfinders, batterylabs accu 12 V, en voor het eerst een Blackfish 500 geleverd met een demontabel raam.

Waar wij op het moment vooral Honda motoren monteren, mochten wij deze keer een 50 Pk Yamaha met digitale combi meter installeren. Een mooie combinatie met deze 5 meter boot die hem gemakkelijk in plané zal brengen.

Ook deze keer had de klant speciale wensen. Nu houden wij wel van een uitdaging en grepen deze dan ook met beide handen aan. De boot moest geleverd worden met een demontabel raam om ervoor te zorgen dat er makkelijk onder lage bruggetjes door gevaren kon worden.

Dankjewel Frank voor je vertrouwen en we hopen dat je nog heel veel plezier gaat beleven aan je prachtige boot.

Op naar het volgende project!

Fijn weekend en hopelijk tot snel.

 

Logo_Orka-2016 (3)

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: