Het volgende lid van de Orka familie mogen verwelkomen deze week.

Ook nu weer een complete set mogen leveren. Pega trailer, 50 Pk Yamaha, Minn Kota fronttroller, 2x humminbird fishfinders, batterylabs accu 12 V, en voor het eerst een Blackfish 500 geleverd met een demontabel raam.

Waar wij op het moment vooral Honda motoren monteren, mochten wij deze keer een 50 Pk Yamaha met digitale combi meter installeren. Een mooie combinatie met deze 5 meter boot die hem gemakkelijk in plané zal brengen.

Ook deze keer had de klant speciale wensen. Nu houden wij wel van een uitdaging en grepen deze dan ook met beide handen aan. De boot moest geleverd worden met een demontabel raam om ervoor te zorgen dat er makkelijk onder lage bruggetjes door gevaren kon worden.

Dankjewel Frank voor je vertrouwen en we hopen dat je nog heel veel plezier gaat beleven aan je prachtige boot.

Op naar het volgende project!

Fijn weekend en hopelijk tot snel.

 

Logo_Orka-2016 (3)

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka proefvaartdag 2022

Heb jij de afgelopen jaren gemist, maar wekt een Orka boot nog steeds je interesse? Wil jij nog iets meer informatie en de modellen goed bekijken? Ben jij al zeker dat je een Orka vaarder wilt worden, maar twijfel je nog over het model wat bij jou past? Dan is dit je kans! Alle modellen liggen deze dag in het water, klaar om getest te worden.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: