Zoals eerder deze week aangegeven hebben wij een prachtige en functionele upgrade gedaan aan de Orka Whale 475.

Waar de Orka Whale al heel breed wordt ingezet als het gaat om tour varen en de verschillende facetten van het vissen, hebben wij samen met Roy van Streels een upgrade weten te realiseren.

Deze multifunctionele roofvisboot beschikte al over een zeer ruim werpdek aan de voorzijde. Nu hebben wij een L- vormig achterdek weten te creëren waardoor ook van het achterdek optimaal gebruik kan worden gemaakt.

Check het filmpje hieronder en we horen graag wat jullie ervan vinden.

Fijn weekend!


0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: