Orka Whale 475

Vrijdag de 13e een perfecte dag om een boot af te leveren.

Ook aan deze boot werden speciale eisen gesteld. Het achterdek moest over de hele breedte worden door getrokken. Onder dit werpplatform werd ook nog een inbouw tank geplaatst. Deze tank heeft een inhoud van 45 Liter.

Tevens moesten alle 3 de stoelen op losse bases worden geplaatst incl. een slide.
Al om al is het weer een prachtige set geworden incl. Pega Euroliner en deze keer uitgevoerd met een Evinrude E tec 50 Pk.

Hieronder een compilatie van weer een afgerond project.

 

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: