Met trots mogen wij mededelen dat Jan Baar, winnaar van het NKS volgend seizoen met de Orka Blackfish 560 gaat varen.

Vijf jaar heeft lang Jan met een van de eerste Orka roofvisboten gevaren, een Killer Whale 535. Vooral de vaar en drifteigenschappen ervaart hij als subliem voor dit formaat boot. Dit in combinatie met de polyesterbouw wat onderhoudsvrij, zoutwaterbestendig en zeer sterk is maakte de keus voor Jan makkelijker.

Wel zal bij de nieuwe 560 talrijke wensen van Jan doorgevoerd moeten worden om alles nog beter en perfecter te krijgen.

Wij zijn er klaar voor om de nieuwe boot voor Jan te gaan bouwen.

Volg ons op de social media kanalen om up to date te blijven van de bouw van wat weer een prachtig project moet gaan worden.

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka in-house opendag 10 December

Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: