Orka Blackfish 500 Tiller afleveren

Afgelopen weekend mochten wij weer een schitterende polyester roofvisboot afleveren.
Ditmaal was het een Orka Blackfish 500 Tiller.
Deze tiller is geheel gebouwd in Ralkleur 7030 en van deze kleur boten zie je er niet veel.
Weer heel anders dan zijn voorganger is ook deze boot gebouwd naar de wensen van de klant
en dat mag gezien worden.

Met een Fusion Marine Radio incl. speakers is er ook gedacht aan dat beetje extra sfeer op dit model.
De grootste bakken zijn voorzien van extra LED verlichtingen, de base plaat in de punt is verzonken in het dek. Wanneer er voor wordt gekozen hier geen stoel te plaatsen kan je hier als roofvisser comfortabel en stabiel staan zonder dat je last hebt van een baseplaat.

Ditmaal heeft de klant ervoor gekozen om zelf alles te installeren. 
Heel veel succes met de verdere installatie Rommert en alvast heel veel plezier met je prachtige Orka Blackfish 500 Tiller

Orka Blackfish 500 Tiller afleveren

Orka Blackfish 500 Tiller afleveren Afgelopen weekend mochten wij weer een schitterende polyester roofvisboot afleveren.Ditmaal was het een Orka Blackfish 500 Tiller.Deze tiller is geheel gebouwd in Ralkleur 7030 en van deze kleur boten zie

Lees verder »

Orka Whale 475 uitleveren

Orka Whale 475 Console uitleveren Afgelopen weekend hebben wij weer een prachtige Orka Whale 475 met console mogen opleveren. Ook deze polyester roofvisboot moest aan speciale eisen voldoen om de boot helemaal naar wens van de

Lees verder »

Aanpassing en installatie

Aanpassingen en installatie Steeds vaker wordt ons gevraagd aanpassingen te maken in reeds gebruikte boten en installatie van verschillende accessoires. Zo mochten wij afgelopen week onderstaande boot voorzien van een Mega Live transducer van Humminbird, ook

Lees verder »

Orka Blackfish 500 uitleveren

Orka Blackfish 500 Console opleveren. Vlak voor het mooie zonnige weekend dat we mogen verwachten weer een prachtige complete Orka Blackfish 500 Console mogen opleveren. Ook aan deze boot zaten weer speciale wensen om de

Lees verder »

Eerste ervaring Blackfish 450

Eerste ervaring Blackfish 450 Eind 2021 mochten wij een Orka Blackfish 450 opleveren. Natuurlijk zijn wij altijd benieuwd naar de ervaringen van de klant.Zo horen wij graag wat de positieve ervaringen zijn van het varen

Lees verder »
Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Orka proefvaartdag 2022

Heb jij de afgelopen jaren gemist, maar wekt een Orka boot nog steeds je interesse? Wil jij nog iets meer informatie en de modellen goed bekijken? Ben jij al zeker dat je een Orka vaarder wilt worden, maar twijfel je nog over het model wat bij jou past? Dan is dit je kans! Alle modellen liggen deze dag in het water, klaar om getest te worden.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
%d bloggers liken dit: