Orka Blackfish 500 Tiller afleveren

Afgelopen weekend mochten wij weer een schitterende polyester roofvisboot afleveren.
Ditmaal was het een Orka Blackfish 500 Tiller.
Deze tiller is geheel gebouwd in Ralkleur 7030 en van deze kleur boten zie je er niet veel.
Weer heel anders dan zijn voorganger is ook deze boot gebouwd naar de wensen van de klant
en dat mag gezien worden.

Met een Fusion Marine Radio incl. speakers is er ook gedacht aan dat beetje extra sfeer op dit model.
De grootste bakken zijn voorzien van extra LED verlichtingen, de base plaat in de punt is verzonken in het dek. Wanneer er voor wordt gekozen hier geen stoel te plaatsen kan je hier als roofvisser comfortabel en stabiel staan zonder dat je last hebt van een baseplaat.

Ditmaal heeft de klant ervoor gekozen om zelf alles te installeren. 
Heel veel succes met de verdere installatie Rommert en alvast heel veel plezier met je prachtige Orka Blackfish 500 Tiller

Blackfish 500 Console uitleveren.

Wij mochten afgelopen weekend weer een prachtige Orka Blackfish 500 Console uitleveren.Deze boot is voorzien van bijna alle slimme gadgets and sonars die er op het moment op de markt te verkrijgen zijn. Zo is

Lees verder »

Orka open dag was een succes

Orka open dag 2022 “aftermovie” Op zaterdag 10 december organiseerde Orka boten zijn “in house” opendag. Deze dag stond in het teken om bestaande en nieuwe klanten samen te brengen.Wat komt er nou bij kijken

Lees verder »

Orka in-house opendag

Orka in-house opendag 2022 Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens

Lees verder »

Orka Blackfish 500 Tiller afleveren

Orka Blackfish 500 Tiller afleveren Afgelopen weekend mochten wij weer een schitterende polyester roofvisboot afleveren.Ditmaal was het een Orka Blackfish 500 Tiller.Deze tiller is geheel gebouwd in Ralkleur 7030 en van deze kleur boten zie

Lees verder »

Orka Whale 475 uitleveren

Orka Whale 475 Console uitleveren Afgelopen weekend hebben wij weer een prachtige Orka Whale 475 met console mogen opleveren. Ook deze polyester roofvisboot moest aan speciale eisen voldoen om de boot helemaal naar wens van de

Lees verder »
Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: