Jan Baar en Daan de Rijk weten met overtuiging hun titel op het NKS te verdedigen. 
Het hing al even in de lucht dat dit goed op elkaar ingewerkte duo hun titel met glans zou verdedigen maar je moet het dan toch maar even voor elkaar weten te krijgen.
Waar Jan en Daan vorig jaar hun eerste titel wisten te bemachtigen in een Orka KWX 535 deden ze dat kunstje dit jaar over in de Orka Blackfish 560.
Over 8 wedstrijden wisten zij het meest constant te blijven presteren, dat alleen al is een prestatie van formaat met een sterk deelnemers veld en de verschillende wateren waar gevist moest worden. Wij als bouwer kunnen alleen maar erg trots zijn op de prestatie van deze 2 toppers en kunnen jullie dan ook niet genoeg feliciteren met deze titel.

Wat natuurlijk ook niet vergeten mag worden en het feestje alleen maar groter maakt is dat op de 2e plek ook een Orka zijn opwachting maakt. De Orka Blackfish 500 Tiller van Erik Stobbe ( www.eendagjevissen.nl)samen met vismaat Jeroen Uitslag wisten zei op de allerlaatste wedstrijddag deze plek te bemachtigen. Jullie natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met deze prachtige 2e plek mannen, we kijken nu al stiekem uit naar de titel strijd volgend seizoen.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d