Orka boten organiseert aankomende december de allereerste in-house open dag! Wekt een Orka boot uw interesse? Maar twijfelt u nog, heeft u vragen, of wilt u een aantal modellen eerst eens van dichtbij zien; dat kan op deze dag! De boten liggen dit keer niet in het water, maar wij verplaatsen de focus op u, en op de bouw van wellicht uw nieuwe Orka boot. Maak kennis met de geboorteplaats van elke Orka boot en ervaar hoe de bouwers dag in dag uit met veel passie deze boten van begin af aan bouwen.

Ontdek of een Orka boot bij u past! Uiteraard verzorgen wij u deze dag ook van alle informatie en antwoorden op uw vragen, onder het genot van een hapje en een drankje. Wij zien u graag tegemoet op zaterdag 10 december!

Wilt u aanwezig zijn op deze gezellige en informatieve dag meldt u dan hieronder aan zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Graag tot zaterdag 10 December.

Categorie├źn: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate ┬╗
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: