Achter de Tonijn aan

Dat de Blackfish 560 bestand is tegen het ruigere water dat wisten we wel, dus werd het eens tijd om de grenzen wat te verleggen.
Tweemaal werd er gevaren op de Nederlandse wateren om het alvorens eens wat zuidelijker te gaan proberen en datgene te gaan doen waar deze ruige roofvisboot voor werd aangeschaft.
Er werd afgereisd naar L’Hospitalet de l’Infant in de regio Catalonië. De weersvooruitzichten waren perfect om het eens te gaan proberen. Hier op de Balearische zee moest het gaan gebeuren en werd de jacht op de Tonijn geopend.

In de ochtend was het water rustig en na enig geduld en goed zoeken werden de eerste vissen binnengehaald! In de middag uren komt de wind erin en moet je over een goede en stevige boot beschikken om ook weer heelhuids en droog aan wal te komen. Met 5 bft vanuit zee en 2 meter golven werd de Blackfish 560 goed getest maar zonder een centje pijn stond iedereen weer droog aan wal.

Dit smaakte uiteraard naar meer en zodoende is inmiddels de 2e reis al gepland om het hele avontuur nog eens dunnetjes over te doen.

We kunnen wel concluderen dat de Orka Blackfish 560 zich inmiddels ook op de grotere en ruigere wateren zich perfect houdt.
Hieronder een kleine compilatie naar de jacht op deze prachtige sterkte vis.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: