Orka boten installeert nieuwe generatie trollingmotor van Garmin.

Daar was hij dan eindelijk. De Garmin Force trolling motor. We hebben er even op moeten wachten maar dat werd dan ook zeker beloond.

Onze Killer Whale 535 is volledig uitgerust met Garmin apparatuur en daar matcht deze krachtige en efficiënte trollingmotor perfect bij.

Wil je meer informatie over deze nieuwe generatie trollingmotor lees dan onderstaand artikel!!

De krachtigste en meest efficiënte trollingmotor die er is.

  • Biedt het vermogen dat u nodig hebt om wind en stroom te weerstaan en de efficiëntie om de hele dag te vissen
  • Dankzij de integratie van draadloze kaartplotters en de ingebouwde stuurautomaat komt u snel op uw visstek en met de ankervergrendeling houdt u uw boot moeiteloos op de door u gekozen plek
  • Draadloos voetpedaal biedt directe bediening en responsiviteit; voelt aan en stuurt als een pedaal met kabelbediening
  • Met geïntegreerde CHIRP traditionele en Ultra High-Definition ClearVü en SideVü scanningsonar met nauwelijks waarneembare sonarruis
  • De drijvende afstandsbediening geeft u volledige controle over de trollingmotor met besturing via eenvoudige ‘point-and-go’ gebaren

Til uw vistochten naar een hoger niveau. De Force trolling motor is de krachtigste en meest efficiënte 57” (144,78 cm) zoetwatertrollingmotor die momenteel verkrijgbaar is. Draadloze kaartplotterconnectiviteit biedt functies voor navigatie, stuurautomaat en ankervergrendeling. Gebruik de nauwkeurige ankervergrendeling om uw boot moeiteloos op de plek te houden waar u vist. Force beschikt over een handig draadloos voetpedaal dat directe bediening en respons biedt, maar toch aanvoelt en stuurt als een pedaal met kabelbediening. Zie meer vis en obstakels met de geïntegreerde Ultra High-Definition scanningsonar. De motor is uitgerust met een handheld afstandsbediening die is voorzien van een in zonlicht afleesbaar scherm. Met de afstandsbediening hebt u volledige controle over de trollingmotor en kunt u sturen met eenvoudige ‘point-and-go’ gebaren.

 

Krachtig, efficiënt en stil

U krijgt het beste van alle drie. De krachtige Force trollingmotor heeft het vermogen om u sneller van plek naar plek te brengen en weet beter raad met wind en stromingen. Zelfs met al dat vermogen is het ook de meest efficiënte trollingmotor die er is, zodat u er de hele dag mee kunt vissen. En toch is deze trollingmotor fluisterstil. De zeer efficiënte borstelloze motor werkt op 36 V of 24 V. Op 24 V levert deze motor een stuwkracht die vergelijkbaar is met de 36 V motoren van onze concurrenten. De krachtigste, meest efficiënte en geruisloze trollingmotor – alles wat u van een trollingmotor verwacht.

Handige afstandsbediening

De meegeleverde handheld afstandsbediening met een in zonlicht afleesbaar transflectief scherm biedt volledige controle over de trollingmotor vanaf elke plek op uw boot, samen met unieke mogelijkheden voor het besturen met ‘point-and-go’ gebaren. Op de afstandsbediening bevinden zich ook door de gebruiker te programmeren knoppen die u kunt gebruiken voor het bedienen van uw kaartplotter. U hoeft zich geen zorgen te maken als het toestel overboord valt: het is waterbestendig en blijft drijven.

Robuust en eenvoudig te gebruiken

De Force trolling motor is gebouwd om lang mee te gaan. De motor is robuust en duurzaam, maar toch eenvoudig uit te klappen, en hij is gemakkelijk in te trekken en op te bergen dankzij twee gasveren. U krijgt 3 jaar garantie en een beperkte levenslange garantie op de as.

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d bloggers liken dit: