Blackfish 500 Competition

Ondanks de vreemde tijd waar we in terecht zijn gekomen willen wij onze roofvisboten zo normaal als mogelijk blijven uitleveren. De extra maatregelen van het RIVM worden hiermee nageleefd.

De dag voor Pasen mochten wij een zeer complete set uitleveren, deze keer aan Pieter Bas.
Deze roofvisboot zo uitgerust dat hij zo breed mogelijk kan worden ingezet. Niet alleen beperkt blijven aan ons prachtige binnenwater maar ook uitstapjes kunnen maken naar het zout.

Deze boot is uitgerust met een 60 Pk van Honda Marine . Deze betrouwbare krachtbron is een perfecte match met de Blackfish 500.

Verder is deze boot uitgerust met een Minn Kota Riptide en 2x een Helix 10 MSI van Humminbird. Dit is zo geïnstalleerd dat het in het “one boat network” perfect met elkaar communiceert en zo alles uit de apparatuur gehaald kan worden.

Deze top apparatuur is aangesloten op de accu’s van Batterylabs. De boegmotor is aangesloten op de 24V 62,4Ah en de schermen zijn aangesloten op de 12V 70Ah. 

Deze hele combinatie staat op een Pega Euroliner 1350/500. Deze trailer heeft wegklapbare led verlichting, loopplank en reservewiel. 

Hieronder een kleine impressie van het eindresultaat.

Heel veel plezier met je prachtige combinatie Pieter Bas.++

Categorieën: Orka nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
YouTube
LinkedIn
Instagram
×
%d